Adres
Kerkstraat 23
5392 CA, Nuland

Openingstijden

Maandag tot en met zondag
08.00 u t/m 21.00 u

Wat heb je nodig voor 2 biefstukjes?

– kruidenboter

– 3 eetlepels ketjap manis

– 1 theelepel knoflook poeder

– halve theelepel paprika poeder

– halve theelepel gember poeder

Doe de ketjap manis, knoflook poeder, gember poeder en paprika poeder in een ziplock zak, voeg daar de biefstukjes aan toe en laat minstens 2 uur marineren in de koelkast. Schroei de biefstuk op hoog vuur rondom dicht 1 minuut aan beide kanten in de kruidenboter. Door de biefstuk kort op hoog vuur te bakken voorkom je dat de sappen uit het vlees lopen waardoor het lekker mals en sappig blijft.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *