Adres
Kerkstraat 23
5392 CA, Nuland

Openingstijden

Maandag tot en met zondag
08.00 u t/m 21.00 u

Laat de Entrecôte 30 minuten op kamer temperatuur komen. Verwarm de oven voor op 160 graden. Bestrooi het stuk vlees met peper en zout. Bak de Entrecôte kort in de pan aan op hoog vuur. Zo voorkom je dat de sappen uit het vlees loopt, waardoor het vlees mals en sappig blijft. Leg het vlees in een braadslee/ovenschotel en schuif deze in het midden van de oven. Steek een vleesthermometer in de kern van het vlees en stel deze in op een kerntemperatuur van 53-54 graden. Bak ondertussen de aardappeltjes, spekjes, champignons en ui in de pan. Als de Entrecôte de gewenste kerntemperatuur heeft bereikt haal je het vlees uit de oven en dek je het af met aluminiumfolie, laat dit 10 minuten rusten. Snijd de Entrecote in reepjes en serveer op een bedje van de aardappeltjes.

Smakelijk 😋

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *